Looking For Anything Specific?

Παναγια Σουμελα Φωτογραφιεσ : ILIAS KETS NY: *** Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ / Η γενική κλινική «παναγία η οδηγήτρια» είναι μία σύγχρονη ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας στον πειραιά, από το 1953.

Παναγια Σουμελα Φωτογραφιεσ : ILIAS KETS NY: *** Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ / Η γενική κλινική «παναγία η οδηγήτρια» είναι μία σύγχρονη ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας στον πειραιά, από το 1953.. Θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά. This opens in a new window. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Την παναγια σουμελα, και την αγια σοφια τραπεζούντας. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται.

Η παναγία σουμελά θεμελιώθηκε το 1951 στις πλαγιές του βερμίου, στην καστανιά της βέροιας. Ομοσπονδίας eλλάδος, γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου. Η γενική κλινική «παναγία η οδηγήτρια» είναι μία σύγχρονη ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας στον πειραιά, από το 1953. This opens in a new window.

Ναουσσα-Παναγια Σουμελα(φωτο)
Ναουσσα-Παναγια Σουμελα(φωτο) from 3.bp.blogspot.com
Θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Τα σήμαντρα στην παναγία σουμελά στον πόντο δεν θα σημάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος, ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο, ύστερα από το νέο απογοητευτικό «όχι» των τουρκικών. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Η παναγία σουμελά θεμελιώθηκε το 1951 στις πλαγιές του βερμίου, στην καστανιά της βέροιας. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου.

Η κλινική μας είναι ένα.

Η κλινική μας είναι ένα. Η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά τον δεκαπενταύγουστο δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς λόγω των μέτρων από τον ερντογάν μπορούμε να περιμένουμε και ιμάμη στην παναγία σουμελά. Προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Ο πρόεδρος της ποε επρόκειτο να εκπροσωπήσει τον οργανωμένο ποντιακό χώρο στην πατριαρχική θεία λειτουργία που θα γίνει τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά. Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Ομοσπονδίας eλλάδος, γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. 22ο συναπάντημα νεολαίας ποντιακών σωματείων «παναγία σουμελά». Η ιστορία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του ποντιακού ελληνισμού. .ίδρυμα παναγία σουμελά είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει τον ετήσιο θεσμό της ποντιακής νεολαίας το «22ο συναπάντημα νεολαίας ποντιακών σωματείων» στην παναγία σουμελά. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον ευαγγελιστή λουκά.

Αναρτήθηκε από ανδρέας αργυρόπουλος στις 9:41 μ.μ. Φέτος τον δεκαπενταύγουστο θα τελεστεί η πρώτη πατριαρχική λειτουργία στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, από το 2015, όταν ξεκίνησαν οι. .ίδρυμα παναγία σουμελά είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει τον ετήσιο θεσμό της ποντιακής νεολαίας το «22ο συναπάντημα νεολαίας ποντιακών σωματείων» στην παναγία σουμελά. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. 22ο συναπάντημα νεολαίας ποντιακών σωματείων «παναγία σουμελά».

ΒΕΡΜΙΟ- ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ- ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ | Flash Tours
ΒΕΡΜΙΟ- ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ- ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ | Flash Tours from flash-tours.gr
Παναγια σουμελα, αναμνηστικον λευκωμα επι τη πρωτη πανηγυρει εν τη νεα. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Η γενική κλινική «παναγία η οδηγήτρια» είναι μία σύγχρονη ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας στον πειραιά, από το 1953. Η ιστορία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του ποντιακού ελληνισμού. Πως θα μας προφυλάξει η παναγία από την μεγάλη πείνα!ήταν παραμονή τoυ ευαγγελισμού, 24 μαρτίου τoυ 1942 και ήμασταν στη δράμα, στην ιδιαιτέρα μου πατρίδα, η αλλοδαπή κατοχή.

Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα.

Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. .ίδρυμα παναγία σουμελά είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει τον ετήσιο θεσμό της ποντιακής νεολαίας το «22ο συναπάντημα νεολαίας ποντιακών σωματείων» στην παναγία σουμελά. Детская молитва богородице на греческом языке. Τα σήμαντρα στην παναγία σουμελά στον πόντο δεν θα σημάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος, ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο, ύστερα από το νέο απογοητευτικό «όχι» των τουρκικών. Παναγια σουμελα, αναμνηστικον λευκωμα επι τη πρωτη πανηγυρει εν τη νεα. Η κλινική μας είναι ένα. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. 7ο 12/θεσιο ολοήμερο δημοτικό σχολείο βέροιας. Με κάθε επισημότητα οι ακρίτες της ορεστιάδας υποδέχθηκαν τις απογευματινές ώρες της 24ης φεβρουαρίου ε.ε. Την παναγια σουμελα, και την αγια σοφια τραπεζούντας.

Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου. Ο πρόεδρος της ποε επρόκειτο να εκπροσωπήσει τον οργανωμένο ποντιακό χώρο στην πατριαρχική θεία λειτουργία που θα γίνει τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά. Τρισαρχιερατικη θεια λειτουργια στην παναγια σουμελα του ποντου τον. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις.

ILIAS KETS NY: *** Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ
ILIAS KETS NY: *** Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ from 3.bp.blogspot.com
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Με κάθε επισημότητα οι ακρίτες της ορεστιάδας υποδέχθηκαν τις απογευματινές ώρες της 24ης φεβρουαρίου ε.ε. Η ιστορία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του ποντιακού ελληνισμού. Детская молитва богородице на греческом языке. Θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά. Η κλινική μας είναι ένα. Τα cookies αυτά αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις ρυθμίσεις σας όσον αφορά τα αγαπημένα.

Τρισαρχιερατικη θεια λειτουργια στην παναγια σουμελα του ποντου τον.

Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται. Φωτογραφιεσ απο την παναγια σουμελα του ποντου παραμονη τησ παναγιασ. Προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Η κλινική μας είναι ένα. Η γενική κλινική «παναγία η οδηγήτρια» είναι μία σύγχρονη ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας στον πειραιά, από το 1953. Φέτος τον δεκαπενταύγουστο θα τελεστεί η πρώτη πατριαρχική λειτουργία στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα, από το 2015, όταν ξεκίνησαν οι. 22ο συναπάντημα νεολαίας ποντιακών σωματείων «παναγία σουμελά». Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Τα σήμαντρα στην παναγία σουμελά στον πόντο δεν θα σημάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος, ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο, ύστερα από το νέο απογοητευτικό «όχι» των τουρκικών. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Ο πρόεδρος της ποε επρόκειτο να εκπροσωπήσει τον οργανωμένο ποντιακό χώρο στην πατριαρχική θεία λειτουργία που θα γίνει τον δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά. H θαυματουργή εικόνα της παναγίας σουμελά εικονογραφήθηκε σύμφωνα με την παράδοση της ορθοδόξου εκκλησίας από τον ευαγγελιστή λουκά.

Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: παναγια σουμελα. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού.

Posting Komentar

0 Komentar